Εισαγωγές Ειδών Ταξιδίου-Χονδρική Πώληση
Τηλ. Παραγγελίες: + (30) 210 50 60 962

Εγγύηση / Επισκευές προϊόντων

Εγγύηση προϊόντων

Όλα τα προϊόντα που διακινούνται από την εταιρεία 2ΚBRANDS κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά και συνοδεύονται από εγγύηση 1 έτους στα υλικά και την κατασκευή.

Η εγγύηση που περιγράφεται στο παρόν καλύπτει μόνο κατασκευαστικά ελαττώματα.

Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσιολογική φθορά ή βλάβη που προκύπτει από ατύχημα, κακή χρήση, μη κανονική χρήση ή παραμέληση, ακατάλληλη φροντίδα, ατυχήματα, τριβή, έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες, διαλύτες, οξέα, νερό, φυσική φθορά ή ζημιά κατά την μεταφορά (για παράδειγμα ζημιά που προκλήθηκε από τις αεροπορικές εταιρείες).

Κάθε φορέας ή μεταφορέας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη ζημία στις αποσκευές σας. Παρακαλούμε να ελέγχετε πάντα τις αποσκευές σας για ζημίες και να υποβάλετε αίτημα στον μεταφορέα σας πριν φύγετε από το τερματικό σταθμό.

Εξαιρούνται επίσης οι αισθητικές φθορές που δεν επηρεάζουν την λειτουργικότητα του είδους , όπως γδαρσίματα, βαθουλώματα, κηλίδες, αποχρωματισμοί ή άλλες αλλοιώσεις στην εμφάνιση του.

Επισκευή προϊόντων

H εταιρεία 2Κ BRANDS στοχεύοντας πάντα στην πλήρη ικανοποίηση του καταναλωτή διατηρεί γνήσια ανταλλακτικά για όλα τα προϊόντα της.
Παράλληλα συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο σημείο τεχνικής υποστήριξης για την άμεση και πλήρη εξυπηρέτησή σας.

Για οποιαδήποτε φθορά εκτός εγγύησης, μπορείτε να φέρετε το προϊόν σας, σε εξουσιοδοτημένο σημείο επισκευών για να σας εκτιμήσουν το κόστος επισκευής αφού πρώτα επικοινωνήσετέ με τα κεντρικά μας γραφεία.
Ο καταναλωτής είναι υπεύθυνος για την αποστολή και παραλαβή του προϊόντος στο σημείο τεχνικής υποστήριξης.