Εισαγωγές Ειδών Ταξιδίου-Χονδρική Πώληση
Τηλ. Παραγγελίες: + (30) 210 50 60 962

Η εταιρεία 2K BRANDS (Kατσαπάρας Κωνσταντίνος & ΣΙΑ ΕΕ-ΑΦΜ 800882725-Γ.Ε.ΜΗ 143898801000) αντιπροσωπεύει και διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα επώνυμα brands του εξωτερικού. Καθ’ όλη την 20ετή και πλέον παρουσία μας, παραμένουμε  πιστοί στην επαγγελματική μας κουλτούρα να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Οι αποκλειστικές συνεργασίες μας με επώνυμα brands του εξωτερικού, η μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευσή μας στον κλάδο, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, μας έχουν εδραιώσει στην ελληνική αγορά με παρουσία στα καλύτερα σημεία πώλησης της χώρας μας.

Το νέο brand AMBER, του οποίου τον σχεδιασμό έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η 2K BRANDS, έφτασε με βαλίτσες ταξιδίου , καλύμματα βαλιτσών ,αξεσουάρ , σακίδια πλάτης και τσαντάκια ώμου  σε πολλά εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα. Με στόχο την ανάγκη των πελατών μας για ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα, η AMBER υπόσχεται να καλύψει όλους όσους ενδιαφέρονται για βαλίτσες με ιδιαίτερο και ξεχωριστό design.


Ο ισπανικός οίκος BENZI φημίζεται για την μεγάλη ποικιλία σε βαλίτσες και είδη ταξιδίου. Η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα αποτελούν τον στόχο του ισπανικού brand. Για πάνω από 25 χρόνια με προσήλωση στην φιλοσοφία του, κατασκευάζει είδη ταξιδίου όχι μόνο λειτουργικά και ανθεκτικά, αλλά και σε προσιτές τιμές. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε βαλίτσες, σακβουαγιάζ, σακίδια και τσαντάκια αλλά και αξεσουάρ που προσφέρουν λύσεις στους σύγχρονους ταξιδιώτες. Εκτός από την Ελλάδα η εταιρεία ΒΕΝΖΙ δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.

 

Η βέλγικη εταιρεία DAVIDTS διαθέτει μακρά ιστορία στην κατασκευή χειροποίητων δερμάτινων ειδών και αποτελεί έναν οίκο με προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Διαθέτει ποικιλία σε επαγγελματικά είδη, τσαντάκια ώμου και μέσης, εξειδικευμένα είδη ταξιδίου αλλά και νεσεσέρ, θήκες κοσμημάτων και beauty cases.

 

Το νορβηγικό brand EXENTRI, διαθέτει άριστης ποιότητας πορτοφόλια και θήκες καρτών από γνήσιο δέρμα, εφοδιασμένα με RFID προστασία για ασφαλής ανέπαφες συναλλαγές.

 

Η ισπανική εταιρία LOIS είναι μια εταιρεία με πάνω από 50 χρόνια εμπειρία στον σχεδιασμό μόδας και αξεσουάρ. Πάντα προσεκτικοί στις τάσεις, χωρίς ποτέ να χάνει το στυλ που την χαρακτηρίζει, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά και γυναικεία δερμάτινα πορτοφόλια, τσαντάκια ώμου και μέσης.

 

Την λίστα με τους οίκους που αντιπροσωπεύει η εταιρείας μας, συμπληρώνουν οι Anello, Legato Largo, Jaslen, Skpat, Lulucastagnette,Diamond και Showkoo.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  για οποιαδήποτε πληροφορία για την διαθεσιμότητα των προϊόντων στο τηλέφωνο 210-5060962 και στο email info@2kbrands.gr.

Σχέδιο χωρίς τίτλο
BENZI LOGO
DAVIDTS LOGO
EXENTRI LOGO
lois
LOGO SKPAT
ANELLO LOGO
JASLEN LOGO
LEGATO LARGO LOGO
SHOWKOO LOGO
DIAMOND LOGO